Fakta om Trabé AB

LAGER & LOGISTIK
Trabé erbjuder lager och logistiktjänster med fokus på säkerhet, där lokalerna även går att använda som hämtlager för kunder i ljusa och fräscha lokaler.

TEMPERERADE TRANSPORTER
Vi utför distribution i Stockholm och Mälardalen från kunders terminaler. Vi har fordon som är utrustade med frys & kyl samt värmetransporter. Vår transportledning har kontakt med samtliga förare och ser till att rätt fordon finns på plats i rätt tid för dig. Till vårt förfogande finns så kallad korridorbilar med tempererade zoner samt enbart frys resp. kyl och värme bilar, i storlekarna 15 – 21 pallars bilar även fjärrekipage finns till Ert förfogande.
För större uppdrag profilerar vi fordonen samt utrustar dom efter just Era önskemål.

PARTI & PAKET TRANSPORTER
Vi utför distribution i Stockholm och Mälardalen från kunders och egna logistikenheter, som finns på tre ställen, Uppsala, Stockholm Norr samt Stockholm Söder med bilar som är anpassade efter just Era krav på transporter. Vår transportledning har kontakt med samtliga förare, och ser till att rätt fordon finns på plats i rätt tid hos dig. Våra parti & paketbilar finns i storlekarna budbil till fjärrekipage. För större uppdrag profilerar vi fordonen samt utrustar dom efter just Era önskemål.

BUD
Vi utför Dina bud på ett effektivt och miljöskapande sätt så att bilen inte är större än för ändamålet. Vid större åtaganden finns profilering som ett självklart val för Er.

SVERIGELEVERANSER
Vi har inlett samarbete med ett antal aktörer för att kunna tillgodose leveranser i hela Sverige. De företag vi samarbetar med har samma struktur på bolaget som TRABÉ AB. dessa företag är lokalt starka på sin hemort med ca 30 mils omkrets. Det innebär att vi kan minska ett mellanled i transporten. Ni har kontakt direkt med de som äger sina bilar och dessa transportörer kan erbjuda det lilla extra i form av service och närhet till kunden på Er lokalmarknad. Kort sagt tänk globalt jobba lokalt, vi plockar ut russinen ur kakan. Transport som är långt bort kommer ändå nära.

”Vi är det stora företaget som känns litet”
Det är en av förklaringarna till Trabés framgångar i transportbranschen, menar Petra Stjernquist, ekonomiansvarig på företaget.

– Transportbranschen är prispressad, fortsätter hon. Och kan vi hålla ner kostnaderna så finns det plats för företaget att utvecklas. Vi är en liten organisation utan hierarki så det är lätt att kommunicera. Det är högt i tak och man kan säga vad man vill.

– Trabés familjeföretagskänsla och snabba beslutsvägar är positivt även för kunderna menar Petra. Att ha idéer och föreslå saker är något som uppmuntras. Hon liknar företaget vid ett team som jobbar tillsammans för att komma i mål. Alla bidrar med sitt område. Det är enkelt att jobba med oss. Snabba beslutsvägar, kunden vet vem de ska prata med och det är alltid samma personer som svarar när de ringer.

 


Petra Stjernquist gillar familjeföretagskänslan.


VI VILL GÖRA DINA TRANSPORTER GRÖNARE..

Det är vårt sätt att Ta ansvar. Hela vägen

Tel 08-754 35 00
order@trabe.se